Nowa wersja The Bat! 6.6 – szybsza, wydajna i dotykowa

Firma Ritlabs wprowadziła na rynek najnowszą wersję The Bat! 6.6 z obsługą ekranów dotykowych, szybszym działaniem i sprawniejszym sortowaniem treści.

Windows Touch i szybkość działania

Nowa wersja bezpiecznego klienta pocztowego The Bat! 6.6 wspiera technologię Windows Touch na komputerach i laptopach z ekranem dotykowym tak samo, jak na urządzeniach hybrydowych i tabletach z Windows 8.

Program The Bat! może teraz o wiele szybciej obsługiwać duże ilości danych. Używanie programu przez wiele godzin i wysyłanie bardzo dużej liczby maili nie wpływa na ogólną szybkość i wydajność komputera. Proces tworzenia kopii zapasowej w programie The Bat! zajmuje znacznie mniej czasu i nie obciąża procesora komputera.

Jeszcze lepsze sortowanie informacji
Deweloperzy Ritlabs ulepszyli sortowanie wiadomości w wątki, które jest jedną z najczęściej używanych funkcji w programie. Wiadomości z jednego adresu mailowego, ale od różnych nadawców teraz zgrupowane są w jednym wątku, co ułatwia odnalezienie potrzebnych informacji.

W nowej wersji The Bat! 6.6 ulepszono również wsparcie RSS i dodano wersje 0.91, 0.92 i 1.0. Użytkownicy mogą przeczytać krótkie podsumowanie wiadomości, a także całe strony tak, jakby oglądali je w przeglądarce internetowej.

ORFO 2014 – sprawdzanie pisowni w językach obcych
Użytkownicy klienta pocztowego The Bat! mają teraz możliwość korzystania z zewnętrznego systemu sprawdzania pisowni ORFO 2014 (program ten obsługuje m.in. następujące języki: angielski, francuski, niemiecki, włoski, hiszpański czy rosyjski). ORFO jest na licencji shareware i oferuje więcej funkcji niż wbudowany słownik. Gdy użytkownik wpisuje nowe słowo, system analizuje je i sugeruje część mowy oraz warianty deklinacji i koniugacji.

Dodatkowo program The Bat! wyświetla poprawnie wiadomości z Azji Wschodniej, które zawierają chińskie, japońskie i koreańskie znaki, nawet jeśli nadawcy programu użyli ich z naruszeniem normy ISO-2022.

Ceny i aktualizacje
The Bat! 6.6 Home Edition kosztuje 19,95 euro. The Bat! 6.6 Professional Edition, który zawiera przenośną wersję The Bat! Voyager kosztuje 39,95 euro.

Użytkownicy, którzy kupili program The Bat! po 26 września 2013 r. mogą korzystać ze wszystkich wersji The Bat! 6.xx, w tym także z najnowszej 6.6 bez dodatkowych kosztów. Licencje zakupione w dniu lub przed 25 września 2013 r. można uaktualnić do programu The Bat! v6 po obniżonej cenie.

Więcej informacji na temat warunków licencji i aktualizacji: http://www.ritlabs.com/en/products/thebat/order.php

The Bat! 6.6, jak również inne produkty Ritlabs są dostępne do pobrania na stronie: http://www.ritlabs.com/en/products/thebat/download.php

O Ritlabs
Ritlabs SRL jest firmą specjalizującą się w tworzeniu i rozwoju produktów bezpiecznej komunikacji dla klientów korporacyjnych i prywatnych. Dostarcza oprogramowanie dla każdego rodzaju użytkownika, takie jak The Bat!, The Bat! Voyager, BatPost, czy SecureBat!.

Spółka Ritlabs powstała w 1998 r. i rozpoczęła programowanie od stworzenia znanego menedżera plików Dos Navigator. Potem oddała Dos Navigator za darmo i udostępniła kod źródłowy, pozwalając na dalszy rozwój programu przez społeczność. Teraz firma skupia się na linii produktów do bezpiecznej transmisji danych w Internecie.

Ritlabs z siedzibą w Kiszyniowie, Mołdawia, w mieście o długiej historii rozwoju wiedzy technologicznej. Klientami firmy są zarówno biznesowi profesjonaliści, jak również domowi entuzjaści komputerowi Do ich klientów zaliczają się organizacje rządowe, banki, firmy IT (producenci oprogramowania i sprzętu) i przedsiębiorstwa z branży lotniczej. Wielojęzyczne wsparcie pozwoliło poszerzyć Ritlabs liczbę klientów na całym świecie i teraz ma użytkowników w 191 krajach.