Ulepszone funkcje do pracy z wiadomościami i kontaktami

Kiszyniów, 03 marca 2016 r. – firma Ritlabs ogłosiła wydanie wersji v7.1.18 klienta pocztowego The Bat!

Siódma wersja programu ze wsparciem protokołu EWS podobała się użytkownikom i oddział wsparcia technicznego firmy Ritlabs otrzymał dużo wiadomości o tym, jak polepszyć program pocztowy w środowisku korporacyjnym.

W nowej wersji programiści dodali możliwość pracy z kontami Exchange. Teraz użytkownicy mogą pobrać tysiąc kontaktów z sieci firmowej do książek adresowych skrzynek pocztowych EWS (Exchange Web Services) w The Bat! oraz zmienić swoje kontakty w lokalnych książkach adresowych, a wszystkie wymiany zostaną przekazane do serwera.

Wśród innych zmian w nowej wersji, należy zauważyć, że został ulepszony interfejs programu. Teraz interfejs The Bat! jest dostępny we wszystkich językach obsługiwanych przez program.

Listę wiadomości teraz można sortować według nazw książki adresowej. Również szukanie kontaktów na serwerach LDAP stało pracować lepiej. W pracy analizatora poczty przechodzącej, w oknie dialogowym do wybierania folderów MailTicker oraz w mechanizmie zmiany folderów nadrzędnych też zostały dodane zmiany.

Biorąc pod uwagę ostatnie wydarzenie, które doprowadziły do procesu sądowego przeciwko Google, szczególnie dotkliwe jest bezpieczny klient pocztowy. Aktualizacje, które są dostępne w nowej wersji, pomogli zrobić program pocztowy bardziej skutecznym narzędziem w radzeniu sobie z wiadomościami, który ochronie prywatności danych osobowych użytkowników przed dostępem z zewnątrz, które nie mogą być osiągnięte przy użyciu webowego klienta.

Pocztowy klient The Bat! chroni dane za pomocą różnych metod, w tym zaszyfrowanie danych użytkownika na dysku twardym i szyfrowanie ruchu za pomocą protokołów SSL/ TLS. The Bat! pozwala zachować poufność korespondencji, dlatego, że może działać bez użycia globalnych dostawców usług poczty elektronicznej i web interfejsu, a wiadomości są przechowywane na komputerze użytkownika, a nie w chmurze, gdzie mogą być dostępne osobom nieupoważnionym. The Bat! pozwala na pracę z nieograniczoną liczbą skrzynek pocztowych, przetwarzać i przechowywać nieograniczoną liczbę wiadomości.

Ceny i uaktualnienia

The Bat! v7 Home Edition kosztuje 19,95 euro, The Bat! v7 Professional Edition kosztuje 39,95 euro.

Aby korzystać z programu The Bat! v7, sprawdź politykę auktualizacji. Użytkownicy, którzy kupili The Bat! od 9 maja 2015 r. mogą korzystać z wszystkich wersji The Bat! v7. Użytkownicy wszystkich poprzednich wersji programu (do wersji 7) mogą uaktualnić licencję dla programu The Bat! v7, kupując uaktualnienie z wcześniejszych wersji do najnowszej wersji The Bat!Inne produkty Ritlabs można pobrać ze strony pobrania.

O firmie Ritlabs, SRL

Ritlabs SRL jest firmą specjalizującą się w tworzeniu i rozwoju produktów bezpiecznej komunikacji dla klientów korporacyjnych i prywatnych. Dostarcza oprogramowanie dla wszystkich typów użytkowników, takie jak: The Bat!, The Bat! Voyager, BatPost. Stworzone przez firmę produkty opierają się na doświadczeniu programistów i znajomości potrzeb klientów. Spółka Ritlabs powstała w 1998 r. i skupia się obecnie na rozwoju linii produktów do bezpiecznej transmisji danych w Internecie. Sztandarowy produkt firmy The Bat! po raz pierwszy został wprowadzony na rynek właśnie w 1998 roku, i jest obecnie wiodącym klientem poczty elektronicznej, posiadającym miliony użytkowników na całym świecie. Klientami firmy są zarówno biznesowi profesjonaliści, jak również domowi entuzjaści komputerów. Do klientów firmy Ritlabs należą organizacje rządowe, banki i inne instytucje finansowe, przedsiębiorstwa z branży lotniczej, producenci ropy i gazu, firmy IT (producenci oprogramowania i sprzętu) oraz szerokie spektrum małych i średnich przedsiębiorstw. Poprzez wielojęzyczne wsparcie firma obsługuje użytkowników z 191 krajów. Przeczytać więcej o firmie Ritlabs, SRL można na stronie firmy https://www.ritlabs.com/pl