Ritlabs SRL otrzymała tytuł Microsoft Gold Application Development Competency

Firma Ritlabs SRL pokazała swoje najlepsze cechy i podjęła najlepszą pozycję w swoim segmencie, dzięki wysokiej jakości produktów i zadowoleniu użytkowników.

Kiszyniów, Mołdawia, 5 kwietnia 2016 r.. – Firma Ritlabs SRL informuje o osiągnięciu poziomu Gold kompetencji Microsoft w dziedzinie rozwoju oprogramowania, wykazując gotowość i chęć sprostać rosnącym potrzebom klientów firmy Microsoft Corporation w dzisiejszym dynamicznym środowisku biznesowym. W ten sposób firma Ritlabs jest klasyfikowana jako jedna z wyróżniających się firm w ekosystemie Microsoft Partner.

"Po osiągnięciu poziomu Gold kompetencji Microsoft, partnerzy wykazali wysoki poziom profesjonalizmu i zaangażowania w najnowszych technologiach Microsoft", powiedział Phil Sorgen, wiceprezes grupy partnerów międzynarodowych Microsoft. "Dzięki wysokiej kwalifikacji Ritlabs jest jednym z najlepszych partnerów w naszej ekosystemie. Ich doświadczenie pomaga klientom zastosować innowacyjne rozwiązania w zakresie najnowszych technologii firmy Microsoft."

"Microsoft kompetencja w zakresie rozwoju oprogramowania poziomu Gold demonstruje naszą wiedzą i orientację na rynek nowoczesnych technologii. Wspieramy sukcesu naszych klientów, oferując im produkty najwyższej jakości, aby zapewnić bezpieczeństwo korespondencji biznesowej" - powiedział dyrektor firmy Ritlabs SRL, Maxim Masiutin.

Po otrzymaniu poziomu Microsoft Gold Application Development Competency, firma Ritlabs dołączyła do deweloperów Microsoft, którzy oferują użytkownikom produkty dla Windows, oferujące maksymalną wartość. Microsoft zawsze pomaga partnerom odnieść sukces w tworzeniu oprogramowania najwyższej jakości.

O firmie Ritlabs, SRL

Ritlabs SRL jest firmą specjalizującą się w tworzeniu i rozwoju produktów bezpiecznej komunikacji dla klientów korporacyjnych i prywatnych. Dostarcza oprogramowanie dla wszystkich typów użytkowników, takie jak: The Bat!, The Bat! Voyager, BatPost. Stworzone przez firmę produkty opierają się na doświadczeniu programistów i znajomości potrzeb klientów. Spółka Ritlabs powstała w 1998 r. i skupia się obecnie na rozwoju linii produktów do bezpiecznej transmisji danych w Internecie. Sztandarowy produkt firmy The Bat! po raz pierwszy został wprowadzony na rynek właśnie w 1998 roku, i jest obecnie wiodącym klientem poczty elektronicznej, posiadającym miliony użytkowników na całym świecie. Klientami firmy są zarówno biznesowi profesjonaliści, jak również domowi entuzjaści komputerów. Do klientów firmy Ritlabs należą organizacje rządowe, banki i inne instytucje finansowe, przedsiębiorstwa z branży lotniczej, producenci ropy i gazu, firmy IT (producenci oprogramowania i sprzętu) oraz szerokie spektrum małych i średnich przedsiębiorstw. Poprzez wielojęzyczne wsparcie firma obsługuje użytkowników z 191 krajów. Przeczytać więcej o firmie Ritlabs, SRL można na stronie firmy https://www.ritlabs.com/pl