The Bat! uzyskał certyfikację dla Windows 10

Kiszyniów, Mołdawia, 31 marca 2016 r. Firma Ritlabs SRL poinformowała o udanej certyfikacji programu pocztowego The Bat! dla systemu operacyjnego Windows 10.

Program certyfikacji oprogramowania składa się z wymagań technicznych, realizacja których zapewni, że oprogramowanie innych firm są łatwe w instalacji i będzie działać niezawodnie w systemach operacyjnych Windows.

"Ten fakt, że The Bat! jest certyfikowany przez Microsoft, dowodzi konkurencyjność i kompatybilność z najnowszymi technologiami Windows”, - zauważył dyrektor Ritlabs SRL, Maxim Masiutin. "Nasi klienci mogą być pewni jakości produktu".

Testowanie oprogramowania prowadzi firma „N3 LLC - Application Validation Services”, akredytowana przez Microsoft. Wyniki badań są przesyłane do Microsoft Partner Network, członkiem której jest i Ritlabs SRL.

The Bat! spełnia wszystkie wymagania techniczne dla systemu operacyjnego Windows 10. Na przykład, użytkownicy mają dostęp do 64-bitowej wersji programu The Bat!, która pozwala osiągnąć maksymalną wydajność na 64-bitowym systemie operacyjnym. Dodatkowo pakiet instalacyjny zawiera podpis cyfrowy, który pozwala klientom sprawdzić autentyczność naszego oprogramowania.

Użytkownicy cenią stabilność i wydajność programu i zaufają The Bat!, ponieważ The Bat! działa bez błędów na platformie Windows. Firma Ritlabs SRL jest dumna, że popularny klient poczty elektronicznej The Bat! jest postrzegany jako rzetelny i godny zaufania.

O firmie Ritlabs, SRL

Ritlabs SRL jest firmą specjalizującą się w tworzeniu i rozwoju produktów bezpiecznej komunikacji dla klientów korporacyjnych i prywatnych. Dostarcza oprogramowanie dla wszystkich typów użytkowników, takie jak: The Bat!, The Bat! Voyager, BatPost. Stworzone przez firmę produkty opierają się na doświadczeniu programistów i znajomości potrzeb klientów. Spółka Ritlabs powstała w 1998 r. i skupia się obecnie na rozwoju linii produktów do bezpiecznej transmisji danych w Internecie. Sztandarowy produkt firmy The Bat! po raz pierwszy został wprowadzony na rynek właśnie w 1998 roku, i jest obecnie wiodącym klientem poczty elektronicznej, posiadającym miliony użytkowników na całym świecie. Klientami firmy są zarówno biznesowi profesjonaliści, jak również domowi entuzjaści komputerów. Do klientów firmy Ritlabs należą organizacje rządowe, banki i inne instytucje finansowe, przedsiębiorstwa z branży lotniczej, producenci ropy i gazu, firmy IT (producenci oprogramowania i sprzętu) oraz szerokie spektrum małych i średnich przedsiębiorstw. Poprzez wielojęzyczne wsparcie firma obsługuje użytkowników z 191 krajów. Przeczytać więcej o firmie Ritlabs, SRL można na stronie firmy https://www.ritlabs.com/pl